UA-154892458-2
top of page
In a Meeting

DESPRE NOI

        S.C. JON ARCHITECTS & PARTNERS S.R.L. este o companie tânără, dar cu o experiență vastă, specializată în proiectarea arhitecturii de înaltă calitate ce vă oferă servicii inovatoare și au ca scop principal garantarea unor soluții practice, durabile, eficiente și optimizate din punct de vedere energetic.

     Compania noastră s-a format din pasiunea pentru arhitectură și din dorința de a contribui într-un mod pozitiv asupra habitatului uman. 

       Prin profesionalism, corectitudine, pasiune și prin calitatea serviciilor oferite dorim să oferim un plus de valoare proiectelor clienților noștri.

SCOP ȘI VIZIUNE

    Scopul nostru este a crea o arhitectură durabilă, ecologică și sustenabilă ce impactează într-un mod pozitiv societatea. 

     Prin ecosistemul arhitectural, metoda de lucru și procesul de proiectare 3D, JON ARCHITECTS & PARTNERS vă crează o bază vizuală a proiectelor dumneavoastră ce vă ajută în mai buna înțelegere a spațiilor și volumetriilor construcției.

” The Greatest responsibility of the planner and architect, I believe, is the protection and development of our habitat ”

- Architect Walter Gropius -

CONTACTEAZĂ-NE!

bottom of page