UA-154892458-2
top of page

DNA. DOINA POPA

  ”Pentru proiectul meu, de care sunt foarte mulțumită, doresc sa fac o sinceră recomandare:

   Folosind cea mai recentă tehnologie, prin procesul de proiectare 3D, arhitectul mi-a creat o bază vizuală foarte bună prin care m-a ajutat să vizualizez perfect construcția dorită încă din stadiul de proiect.

  Sunt foarte mulțumită de serviciile oferite, soluțiile au fost foarte innovative și creative proiectându-mi în foarte scurt timp casa mea de vis.

Multumesc frumos pentru tot!”

DL. ALIN BOȚESCU

     ”Prima mea construcție complexă, proiectul a iesit modern și cum mi-am dorit. Super profesionist! Extrem de atent la detalii și deschis la idei.

     Foarte răbdător, iți explică în detaliu orice amanunt, pentru a reuși să-ți conturezi cât mai bine viziunea asupra proiectului final.

  Dat fiind complexitatea planului de extindere și provocările proiectării acoperișului - rezultatul a fost unul foarte bun!

Recomand cu incredere!”

DL. OVIDIU BRĂTESCU

     ”Am început colaborarea pentru construcția unei case, totul de la zero, așa cum am dorit noi.

     Totul a fost ok, proiectul a fost foarte detaliat, constructorii nu au avut difficultați în a realiza casa conform proiectului. 

     Deschis la provocări și tehnologii noi.

Recomand cu încredere! Multumim!”

Dl. CRISTIAN POPA

      ”Colaborare excelentă. Aveam doar o vagă idee despre cum îmi doresc casa, ei mi-au proiectat-o mai frumos decât îmi doream, detaliat și intr-un timp scurt.

 

Recomand cu încredere! Nota 10+”

DL. IONUȚ ȘERBAN

       ”Colaborarea cu Ionuț a fost una deosebită! I-am spus care imi sunt nevoile și de restul s-a ocupat el.

       Toate ideile lui au fost "out of the box" și s-au concretizat într-o mansardă care a devenit punctul zero al intregii case, un loc în care te face sa te simți cu adevarat acasă. Fiecare zonă din mansardă a căpătat un sens aparte, iar copiii sunt extraordinar de fericiți. Dupa 2 ani de la proiect, absolut toata lumea este foarte încantată de mansardă și a devenit un loc care reușeste sa apropie întreaga familie.

Mulțumim încă odată, Ionuț”

DNA. G. FIROIU

       ”Colaborarea a fost excelentă. Prin tema de proiectare și dialogul avut la prima discuție, echipa a reușit să ne înțeleagă nevoile și să ne proiecteze casa mult visată!

       Desfășurarea proiectului a decurs foarte lin, ei s-au ocupat de totate documentele necesare, inclusiv partea de obținere avize. Pentru complexitatea și provocările proiectului, rezultatul a fost unul excepțional, eu și familia mea ne vom simți cu adevărat acasă!

Recomand cu încredere!”

bottom of page