UA-154892458-2
 

LOCUINȚĂ P+1E - FAM. SMINCHIȘE

    În cadrul prezentului proiect, beneficiarul a dorit ocuparea terenului într-un procent cât mai mare posibil și dispunerea acesteia pe două niveluri, parter și etaj.

   Din punct de vedere funcțional, s-a dorit o locuință cu o compartimentare optimizată în funcție de necesitățile unei familii tinere cu 2 copii dar care își petrece o mare parte a timpului în zona de zi,  astfel s-a propus crearea unei terase acoperite pentru a se folosii și în condiții de vreme nefavorabilă (precipitații).

   Din punct de vedere estetic, beneficiarul a dorit o locuință cu un aspect contemporan, subtil și cochet în același timp.

   Ca și cerință specială, la interior s-a dorit crearea unui living delimitat prin sistematizarea verticală a pardoselii -datorită continuității fluxului de circulație, a rezultat coborârea acestuia cu 0,30 m.

Locație: Municipiul Pitești, Județul Argeș

Concept și design: Arch. Ionuț Stancu

Stadiu actual: Proiect finalizat!

Regim de înălțime: P + 1E

Suprafață construită = 193,51 mp

Suprafață desfășurată = 316,82 mp

Suprafață utilă parter = 162,38 mp

Suprafață utilă etaj = 103,50 mp

Terasă exterioară = 38,10 mp