UA-154892458-2

RECONVERSIE BALCON EXISTENT ÎN ”HOME OFFICE”

  Propunerea noastră pentru reconversia spațiului existent cu funcțiunea inițială de balcon, a fost făcută având la bază dorința beneficiarului de a transforma un mic spațiu neutilizat într-un spațiu funcțional și util.

 În conceptul acestei amenajări s-a ținut cont de lățimea spațiului (100 cm), integrarea unui ”Home Office” modern, cu mici spații de depozitare. 

 Amenajarea spațiului este definită printr-un design modern, contemporan și ergonomic. În nișa existentă s-a realizat o placare 3D cu lemn și s-au amplasat două polițe din MDF lucios.

 Tot mobilierul a fost realizat pe comandă, respectând instrucțiunile și conceptul proiectat.

Locație: Municipiul Pitești

Concept și design: Arch. Ionuț Stancu

Stadiu actual: Proiect finalizat!

Suprafață utilă = 2,80 mp

POZE ȘANTIER

Aleea Eftimie Antonescu Nr. 6

Pitești, Județul Argeș, România

COMPANIE

ARTICOLE BLOG

  • White Facebook Icon
  • White YouTube Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Instagram Icon

©2020 by JON ARCHITECTS & PARTNERS. All rights reserved.