UA-154892458-2

TIMBER FRAME URBAN SHELTER (OFFICE)

   Beneficiarul acestui proiect a dorit o un birou-refugiu departer de agitația urbană a orașului, astfel, în proximitatea orașului Pitești, pe un lot de teren foarte îngust, de numai 7,50 m s-a realizat un birou open-space, cu ferestre mari orientate către sud.
  Din punct de vedere funcțional, s-a dorit un spațiu compact cu o compartimentare optimizată pentru o activitate desfășurată de 4 oameni.

  Din punct de vedere structural s-a dorit o structură ușoară, rapid de construit și astfel a rezultat o structură realizată în cadre din lemn.

  Această construcție a fost gândită ca în viitor să poată fi optimizată foarte ușor pentru o locuire a unu cuplu tânăr, fără copii.

Locație: Comuna Moșoaia, Județul Argeș

Concept și design: Arch. Ionuț Stancu

Stadiu actual: Proiect finalizat!

Regim de înălțime: PARTER

Suprafață construită = 90,00 mp

Suprafață utilă = 75,64 mp

Terasă exterioară = 14,85 mp

Aleea Eftimie Antonescu Nr. 6

Pitești, Județul Argeș, România

COMPANIE

ARTICOLE BLOG

  • White Facebook Icon
  • White YouTube Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Instagram Icon

©2020 by JON ARCHITECTS & PARTNERS. All rights reserved.